Nyheder

Nye sange fra ex-Unicorns-medlemmer

Efter 10 dages pause forårsaget af en usædvanligt støvet Roskilde Festival er Undertoner endelig tilbage med nyheder – ja, endda gode nyheder.

14. februar kunne vi berette, at de tre medlemmer i den mildest talt legesyge canadiske lofi-popgruppe The Unicorns havde valgt at gøre en ende på samarbejdet – just da gruppens album Who Will Cut Our Hair When We’re Gone? endelig var udkommet ovre på vores side af Atlanten.
På det tidspunkt var to af medlemmerne allerede i gang med et hiphop-projekt under navnet Th’ Corn Gangg, men det lader til at være blevet skrottet igen.

I stedet er frontmanden Nick Diamonds og J’aime Tambour vendt tilbage til lofi-territoriet med det fælles projekt Islands. Det er den ligeledes canadiske weblog Simple Mission, der er ansvarlig for at bringe disse gode tidender. Og minsandten om samme kilde ikke også har været så rar at få Diamonds og Tambour til at lægge to af de nye Islands-numre ud til fri afbenyttelse.
De ligger her og lyder særdeles friske. Og så siger rygter endda, at den fuldlængdeplade, som Islands netop er ved at indspille, kommer til at inkludere medvirken fra to af The Arcade Fires medlemmer…

Leave a Reply