Nyheder

Nyt album fra Olesen-Olesen i oktober

På en eller anden måde må det have givet sig selv, at forsangeren i et band med navnet Olesen-Olesen skulle gå hen og blive kæreste med en forfatter ved navn Helle Helle.

Og nu hvor de to har været sammen i en hel del år, måtte det vel også komme, at Olesen-Olesen udgav en plade med en titel, der lige så godt kunne have hørt til på ryggen af en Helle Helle-bog.
Solsort og forstærker ville have passet fint i rækken med bøger som Biler og dyr og Hus og hjem, men i stedet hører fuglen og musikudstyret til på den nye og sjette plade fra d’herrer Olesen.

3. oktober slipper de nemlig opfølgeren til Hårdnakket idyl løs, og den udkommer på bandets eget selskab Melodika. Nikolaj Nørlund har produceret pladen, der er optaget i Tambourine-studierne i Sverige.
Og noget tyder på, at der har været rock-intensitet i drikkevandet deroppe. I al fald forklarer de to brødre, at pladen er elektrisk og rocket.

Hvis det lyder som noget, der er værd at opleve live, er der håb forude: Olesen-Olesen tager på en større turné rundt i landet til efteråret.

Leave a Reply