Nyheder

Nyt fra Big Star til september


Sangskriver Alex Chilton er på ny klar med en Big Star-plade.

Nu sker det igen. Et legendarisk gammelt orkester har besluttet sig for at genopstå i dette nye årtusinde, og berige os med ny musik. Denne gang drejer det sig om halvfjerdser-popsmedene fra Big Star, der den 26. september udsender albummet In Space på Rykodisc.

Pladen er Big Stars fjerde fuldlængde efter tre yderst indflydelsesrige plader tilbage i diskoens og punkens årti. #1 Record, Radio City og Third/Sister Lovers er alle popmesterværker, der skabte grobund for især nutidens powerpopbands som for eksempel Teenage Fanclub, Velvet Crush og the Posies.

Sidstnævnte band har så sørget for at ringen er blevet sluttet, da Ken Stringfellow og Jon Auer fra netop the Posies er en del af nutidens Big Star, der også tæller de to oprindelige medlemmer Alex Chilton og Jody Stephens.

Tracklisten til In Space:

1. Dony
2. Lady Sweet
3. Best Chance We’ve Ever Had
4. Turn My Back on the Sun
5. Love Revolution
6. February’s Quiet
7. Mine Exclusively
8. A Whole New Thing
9. Aria Largo
10. Hung Up With Summer
11. Do You Wanna Make It
12. Makeover

Leave a Reply