Nyheder

Nyt nyt fra fra Junior Senior

D. 12. september udkommer den anden fuldlængde-plade fra Junior Senior, og med den mundrette titel Hey Hey My My Yo Yo skal den forsøge at lokke Barometer-ungdommen ud på dansegulvet med samme succes som forgængeren D-D-Don’t Don’t Stop the Beat.

Første singleforløber Itch You Can’t Scratch blev kun udgivet som 7″ vinylsingle og har ikke opnået noget nær samme opmærksomhed som singlerne fra D-D-Don’t Don’t Stop the Beat gjorde. Men det forsøger Junior Senior så at rette op på ved at tage rundt i Danmark på en 10 dages tour i forbindelse med udgivelsen af Hey Hey My My Yo Yo.

Junior Senior spiller følgende steder:
3. september – Univers, Århus Festuge
6. september – Rytmeposten, Odense
7. september – Studenterhuset, Aalborg
8. september – Tobakken, Esbjerg
9. september – Paletten, Viborg
13. september – Gimle, Roskilde
14. september – Stars, Vordingborg
16. september – Plænen, Tivoli, København

Leave a Reply