Nyheder

Nyt Silver Jews-album klar


Silver Jews-frontmand David Berman er klar med det nye album

Det amerikanske slacker-country-rock-band the Silver Jews er ved at være klar med et nyt og frisk album. Tanglewood Numbers udkommer den 18. oktober og er gruppens første fuldlængde siden Bright Light fra 2001.

Det nye album skulle, ifølge forsanger David Berman, blive en rockende sag, og det byder på medvirken af blandt andet Stephen Malkmus og Will Oldham. Det nye plade har haft en hård fødsel med diskussioner om den musikalske retning på pladen, samt en brænd, der var tæt på at udslette masterbåndene.

Alt skulle dog nu være i den fineste orden, og tracklisten til Tanglewood Numbers ser således ud:

1. Punks in the Beerlight
2. Sometimes a Pony Gets Depressed
3. K-Hole
4. Animal Shapes
5. Getting Back Into Getting Back Into You
6. How Can I Love You (If You Won’t Lie Down?)
7. The Poor, the Fair, and the Good
8. Sleeping Is the Only Love
9. The Farmer’s Hotel
10. There Is a Place

Leave a Reply