Nyheder

Nyt tributealbum til Buckley & Buckley


Jeff Buckley bliver nu hyldet sammen med sin far.

Til efteråret udkommer der en hyldestplade til sangskriverne og det afdøde far-søn-par Tim & Jeff Buckley. Albummet kommer til at hedde Dream Brother – The Songs of Tim & Jeff Buckley og udkommer på det lille engelske pladeselskab Full Time Hobby.

Hvis titlen på albummet virker bekendt er det sikkert fordi, der er udkommet en udmærket biografi om de to musikere med titlen DREAM BROTHER: The Lives & Music of Jeff and Tim Buckley af David Browne.

Blandt de bidragende artister til hyldestpladen er Magic Numbers, Sufjan Stevens, Engineers, Tunng, Absentee og en lang række andre kunstnere. Tunng bidrager med nummeret No Man Can Find The War, som er skrevet af Tim Buckley. Dette nummer kan allerede findes på label-sampleren Full Time Hobby EP1.

Leave a Reply