Nyheder

St. Thomas har ændret navn og kommer med ny plade


Foto: Ellen Lorenzen

Den norske popsmed Thomas Hansen har hidtil været kendt under navnet St. Thomas, men det er slut nu. Det tidligere postbud har besluttet sig for at ændre kunstnernavn til Saint Thomas. Radikalt, siger vi bare her på redaktionen. Det kommer vist til at kræve lidt tilvending.

Nå, men Saint Thomas har fejret sit spritnye navn med at udgive en EP´en Morning Dancer, der har fået stor ros i de norske medier. Men den virkelige ilddåb til det nye navn sker nok først den 20. august hvor den nye fuldlængde Children of the New Brigade kommer på gaden.

Vi har ingen trackliste på det nye album i denne omgang, men kan fortælle at det bliver udsendt på det norske pladeselskab Racing Junior – samme label som Morning Dancer er udsendt på i øvrigt.

Leave a Reply