Nyheder

Stuart Staples og Bonnie Prince Billy brygger på børneplade


Stuart Staples har hvervet sine børn til at synge på den nye plade.

De to normalt ret alvorlige og følelsesmæssigt dystre mænd Stuart A. Staples (Tindersticks-frontmand) og Bonnie Prince Billy er på på vej med en plade henvendt til børn. Albummet har godt nok hverken har fået titel eller udgivelsdato endnu, men de første numre fra pladen er allerede på gaden.

En 7″-single er udgivet på Stuart A. Staples eget selskab Lucky Dog, og på den ene side synger Bonnie Prince Billy børnesangen fra 50’erne om den magiske drage Puff. På den anden side ligger et nummer af Stuart A. Staples, som han har lavet sammen med Dave Boulter fra Tindersticks. 7″-singlen er blot udkommet i 750 eksemplarer.

Senere kommer der altså så et helt album med børnesange, hvorpå der, ifølge Stuart A. Staples, også er masser af børnesang – ikke mindst fra hans egne fire børn. Stuart A. Staples lover desuden, at albummet ikke bliver en plade med børnesange lavet til voksne, men at albummet er lavet med børn som primære målgruppe. Vi voksne må dog gerne lytte med.

Leave a Reply