Nyheder

Album-aktuelle Animal Collective spiller i Århus


Det yderst originale amerikanske band Animal Collective er snart klar med en ny single, et nyt album og en koncert i Århus.

Singlen, der både bliver udsendt på cd og 7″ den 26. september, hedder Grass og indeholder i alt tre numre. Ud over selve singlen, som i øvrigt skulle være et tre minutter langt popvidunder, indeholder udgivelsen også Must Be Treeman og Fickle Cycle.

De to sidstnævnte nummer vil i øvrigt ikke være at finde på Animal Collectives næste fuldlængde, Feels, der udkommer den 17. oktober. Mange af numrene fra den plade har man til gengæld sikkert muligheden for at høre live, hvis man dukker op i Århus den 13. november. Det er dog endnu ikke fastslået, hvor præcis i smilets by bandet spiller, men det skulle snart falde på plads.

Leave a Reply