Nyheder

Beta Band udsender greatest hits

Det måtte jo ske! Et lille års tid efter at Beta Band gik i opløsning, er der nu en opsamlingsplade på trapperne.

Pladen kommer foruden materiale fra de første EP’er og de tre albums til at rumme en bonusdisc med en optagelse fra en af deres sidste koncerter optaget i London på spillestedet Shepherd’s Bush Empire.

Siden opløsningen af gruppen i december sidste år har alle fire medlemmer af gruppen arbejdet på egne projekter, og man har kunne opleve forsanger Steve Mason fremføre Beta Band-nummeret Dry the Rain på dvd’en Hoping for Palestine, indspillet ved en koncert til fordel for Hope Foundation – en koncert, hvor også Nick Cave, Spritualized og Primal Scream optrådte.
Der er endnu ikke sat dato på udgivelsen af Beta Bands Best of-udgivelse.

Leave a Reply