Nyheder

Broadcast dropper Danmark på turne


Det engelske band Broadcast, som til september barsler med deres tredje, rigtige album, har lagt planer for en mindre efterårsturne. Men bandet har valgt at lægge turneen uden om Danmark, ja faktisk uden om hele Norden. Det tætteste sted på Danmark, som Broadcast dermed spiller, er i Berlin, hvor
bandet giver koncert på Knaack d. 7. oktober.

Vi nordboere kan så i stedet fornøje os med den nye single, America´s Boy, som kommer på 7″ d. 8. august. Albummet med titlen Tender Buttons bliver udgivet d. 19. september på Warp Records og har fået følgende trackliste:

1. I Found the F
2. Black cat
3. Tender Buttons
4. America’s Boy
5. Tears in the Typing Pool
6. Corporeal
7. Bit 35
8. Arc of a Journey
9. Michael A Grammar
10. Subject to the Ladder
11. Evil is Coming
12. Goodbye Girls
13. You and me in Time
14. I Found the End

Leave a Reply