Nyheder

Damien Jurado og Dolorean til Århus og Lund


Damien Jurado spiller i Århus og Lund sammen med Dolorean.

Den amerikanske singer/songwriter Damien Jurado, der tidligere i år udsendte den fortræffelige On My Way To Absence, kommer i starten af oktober en tur til disse breddegrader, og han tager de amerikanske melankolikere fra Dolorean med sig.

Den 4. oktober spiller Jurado og Dolorean således i Voxhall i Århus, hvor førstnævnte gav en glimrende koncert for et par år tilbage – dengang sammen med Rosie Thomas. På den turné var Jurado i øvrigt også en tur i både Odense og København, men foreløbigt ser det ud til, at Århus bliver det eneste stop i Danmark i denne omgang.

Til gengæld kan man så være glad for i det mindste at bo i Øresundsregionen, for Jurado og Dolorean spiller nemlig den 6. oktober på Mejeriet i Lund. Men altså, den 5. er der endnu ingen planlagte koncerter, og København ligger trods alt på vejen til Lund, s唦

Koncerten i Århus koster i øvrigt 130 danske kroner, mens man i Lund kan slippe med 90 svenske kroner.

Undertoners anmeldelse af On My Way To Absence

Undertoners anmeldelse af Doloreans Violence in the Snowy Fields

Leave a Reply