Nyheder

Indie-festival i Århus til september


Television Personlities må siges at være et af de absolutte hovednavne på årets POP REVO-festival.

Fra den 15. til den 17. september er der et sandt indtog af mere eller mindre legendariske indiebands i Musikcaféen i Århus, når POP REVO 05 løber af stablen. Omkring 12 bands spiller på festivalen, deriblandt så store navne som Television Personalities og the Clientele fra England.

Førstnævnte har siden slutningen af halvfjerdserne været aktive i undergrundsmusikscenen, og bandet har inspireret adskillige velkendte indiebands som for eksempel Jesus & Mary Chain og Pavement.

Ud over de fine besøg fra England kommer der også en del lækkerbiskener fra Sverige og Danmark på festivalen. Fra vores broderland dukker blandt andet Sambassadeur og Surbuban Kids with Biblical Names op, mens danske Larsen & Furious Jane sikkert vil give smagsprøver fra gruppens nye album, der kommer til oktober.

Billetter til alle tre dage koster 200 kroner, mens dagsbilletter koster hundrede kroner stykket. Læs mere om arrangementet på Pop Revos hjemmeside.

Leave a Reply