Nyheder

Lyt til nyt Laakso-album

Den svenske gruppe Laakso, der i 2003 debuterede med det fremragende album I Miss You, I’m Pregnant, er snart tilbage med en fuldlængde-opfølger.

Foto: Sandra Kriebitzsch

My Gods udkommer den 21. september på V2, men allerede nu har du dog muligheden for at lytte til sangene. V2 har nemlig valgt at streame 10 af de 12 sange, hvilket må siges at være en usædvanlig god service.

Ifølge pladeselskabet er der tale om en mere fyldig og hård lyd end på debutpladen – faktisk skulle My Gods lyde som en blanding mellem ZZ Top og krautrock. Hov vent, du behøver rent faktisk ikke læse sådanne ubrugelige sammenligninger, når du altså, som nævnt, kan høre det meste af pladen allerede.

Til gengæld kan vi så fortælle, at Laakso faktisk allerede er i gang med at indspille den næste plade, der skulle bestå af 12 sange udelukkende på finsk, som jo vistnok er Laaksos modersmål deroppe i Nordsverige.

Her er foreløbigt tracklisten til My Gods:

1. Once Again Late at Night
2. High Drama
3. Never Satisfied
4. Someone Somewhere
5. My Gods
6. This Spring
7. In My Blood
8. Hamburg Night
9. Right Back at You
10. True Love
11. Oh My Love
12. Healing Force

Leave a Reply