Nyheder

My Morning Jacket med i ny Cameron Crowe-film


Sydstatsrockerne fra My Morning Jacket, der snart er aktuelle med en ny plade, kan nu også opleves på det store lærred. Gruppen har nemlig en rolle som en Lynyrd Skynyrd-lignende rockgruppe i Cameron Crowes nye film Elizabethtown, der har premiere i USA den 14. oktober.

Filmen, der har Orlando Bloom og Kirsten Dunst i hovedrollerne, foregår i My Morning Jackets hjemstat Kentucky, og her giver bandet den altså som en lokal rockgruppe, der blandt andet ryster en coverversion af Skynyrds Freebird ud af ærmet.

Denne sang skulle sandsynligvis også være at finde på soundtracket til filmen, der også skulle indeholde MMJ-sangen Where To Begin, samt en liveversion af I Will Be there When You Die. Udover MMJ, bidrager også Elton John, Ryan Adams, Tom Petty og måske Paul Westerberg til soundtracket. Den endelige trackliste er dog ikke officiel endnu.

My Morning Jackets fjerde fuldlængde, Z, er i øvrigt blevet skubbet fra den 20. september til den 4. oktober. Til gengæld har vi et bud på tracklisten:

1. Wordless Chorus
2. It Beats for You
3. Gideon
4. What a Wonderful Man
5. Off the Record
6. Into the Woods
7. Anytime
8. Lay Low
9. Knot Comes Loose
10. Dondante

Ny plade fra My Morning Jacket til september

Undertoners anmeldelse af It Still Moves

Leave a Reply