Nyheder

Oneida starter pladeselskab

Det amerikanske psych-pop-band Oneida starter nu et pladeselskab og fejrer det med en split-LP-udgivelse sammen med Chigaco-bandet Plastic Crimewave Sound.

Det nye selskab får navnet Brah Records og lægger fra land til september med udsendelsen af den omtale split-LP.

Til oktober følger det nye pladeselskab op med debutudgivelser fra newyorker-bandet Company og bandet Dirty Faces fra Pittsburg. Udgivelserne vil i øvrigt blive distribueret i samarbejde med Jagjaguwar, som Oneida da også stadig er tilknyttet.

I øjeblikket er bandet således også i gang med en egentlig opfølger til The Wedding, der udkom tidligere i år til stor presseros. Det nye album går foreløbigt under arbejdstitlen Thank Your Parents og skulle efter sigende være et tripelalbum.

Undertoners anmeldelse af The Wedding

Leave a Reply