Nyheder

Rogue Wave skubber album – udsender EP


Det amerikanske band Rogue Wave, der sidste år leverede debutalbummet Out of the Shadow, er, som tidligere rapporteret her på siden, på trapperne med en opfølger. Descended Like Vultures kommer dog en måned senere end først antaget og er dermed først ude den 25. oktober.

Indtil da kan man dog få en forsmag på pladen, da Rogue Wave netop har udsendt EP´en 10:1. Udgivelsen indeholder fire numre, deriblandt titelnummeret, som samtidig er singleforløberen for Descended Like Vultures. De tre andre numre på 10:1 er sange, der ikke klarede cuttet til albummet.

Tracklisten til Descended Like Vultures er i øvrigt som følger:

1. Bird on a Wire
2. Publish My Love
3. Salesman at the Day of the Parade
4. Catform
5. Love’s Lost Guarantee
6. 10:1
7. California
8. Are You on My Side
9. Medicine Ball
10. You
11. Temporary

Leave a Reply