Nyheder

Clap Your Hands Say Yeah får distributionsaftale med Warner

New Yorker-bandet Clap Your Hands Say Yeah har været hevet igennem hype-maskineriet af zinet Pitchforkmedia, der nærmest hyldede den spøjse og loose indierock med armene strakt mod himlen.

Nu har bandet fra bydelen Brooklyn fået en distributionsaftale med Warner Music Groups ADA Distribution. Det betyder, at bandet får sin musik ud til hele verden, men det kan også få andre konsekvenser.

Det er nemlig første gang, at Warner/ADA har lavet en distributionsaftale direkte med et band, og det er næppe den sidste. For en lille band kan det være nemmere at gå direkte til en distributør i stedet for at gå til et pladeselskab og satse på, at blive udgivet på licens. Desuden kan det betyde flere penge til bandet. Rige bliver de dog næppe.

Hvis du ikke kender Clap Your Hands Say Yeah, så kan du lytte til tre numre her:
In This Home On Ice
Upon This Tidal Wave of Young Blood
Over and Over Again (Lost & Found)

Leave a Reply