Nyheder

Cunningham, Gondry og Jonze får selskab

De tre musikvideo-instruktører Chris Cunningham, Michel Gondry og Spike Jonze får nu selskab i form af fire nye dvd’er i den gennemførte musikvideo-serie Work of Director.

De nye instruktører i slænget er Anton Corbijn, Jonathan Glazer, Mark Romanek og Stéphane Sednaoui. Navnene siger måske de færreste noget, men de har alle instrueret særegne musikvideoer for en lang liste af kendte musikere og bands.

Corbijn har blandt andet instrueret for Depeche Mode og Mercury Rev, Glazer for Radiohead og Blur, Romanek for Johnny Cash og Sonic Youth og Sednaoui for Björk og Tricky. Og det er bare for at nævne nogle få. Dvd’erne indeholder desuden en lang række andre projekter fra instruktørernes hænder og en fin lille booklet. Go fetch!

Leave a Reply