Nyheder

Nyt album på vej fra Arab Strap


De skotske indie-melankolikere fra Arab Strap er snart på trapperne med deres sjette fuldlængde. The Last Romance kommer den 17. oktober på både LP og CD og bliver udgivet af Chemikal Underground Records.

Tidligere i år så vi en soloudgivelse fra den ene halvdel af duoen, Malcolm Middleton, men nu vender hele Arab Strap altså tilbage med et album – og også med en singleforløber i øvrigt. Den 10. oktober får man nemlig en forsmag på den nye plade, når Dream Sequence rammer gaden. På B-siden af 7″-singlen er der en alternativ version af nummeret Dead Air.

Her er tracklisten til The Last Romance:

1. Stink
2. If There’s No Hope For Us
3. Don’t Ask Me To Dance
4. Confessions of a Big Brother
5. Come Round and Love Me
6. Speed Date
7. Dream Sequence
8. Fine Tuning
9. There Is No Ending

Leave a Reply