Nyheder

Musikbyrån fejrer 10-års jubilæum

For 10 år siden blev det svenske musikprogram Musikbyrån sendt for allerførste gang. I den anledning har Sveriges Television ryddet det meste af sendefladen en fredag aften for at fejre jubilæet med manér. I en maratonudsendelse på hele 5½ time bliver det muligt at (gen)se de største øjeblikke fra de ind til videre 336 programmer.

Ro på, Magnus Broni – nu har vi fortalt, at I fylder år

Tidsfristen for selv at præge udsendelsens sammensætning er desværre overskredet, men de hippe svenske seeres stemmer vil sikkert også falde i god jord hos danske musikelskere. Bliv derfor hjemme fra byen fredag den 20. oktober. Tænd i stedet for SVT2 kl. 21.30, hvor der med garanti bliver vist seværdigt musik-tv for alle svenskernes licenskroner, helt frem til klokken slår 03.00.

Værten Magnus Broni toner dog allerede frem på skærmen den 22. september, når Musikbyråns egentlige efterårssæson får præmiere. Det sker blandt andet med forårets Red Hot Chili Peppers-koncert i Den Grå Hal. I de efterfølgende programmer kan disse livekoncerter ses på SVT2:

29. september: Håkan Hellström, 10.03.06, Mejeriet, Lund
6. oktober: Saïan Supa Crew, 26.03.06, Mejeriet, Lund
13. oktober: Flaming Lips, 02.05.06, Cirkus, Stockholm

Leave a Reply