Nyheder

Ny plade fra Guided by Voices-frontmand

Robert Pollard var som forsanger og sangskriver i indierockbandet Guided by Voices konstant en personifikation af tillægsordet “produktiv”. Og det har han ikke tænkt sig at holde op med at være, bare fordi han har lagt bandet i graven.

Først på året slap han albummet From a Compound Eye, og om en måned får vi endnu en plade fra Pollard. D. 10. oktober udgiver Merge Records Normal Happiness, og som det ses nedenfor, har Pollard denne gang været selektiv. De blot 16 titler er:

1. Accidental Texas Who
2. Whispering Whip
3. Supernatural Car Lover
4. Boxing About
5. Serious Bird Woman (You Turn Me On)
6. Get a Faceful
7. Towers and Landslides
8. I Feel Gone Again
9. Gasoline Ragtime
10. Rhoda Rhoda
11. Give Up the Grape
12. Pegasus Glue Factory
13. Top of My Game
14. Tomorrow Will Not Be Another Day
15. Join the Eagles
16. Full Sun (Dig the Slowness)

Leave a Reply