Nyheder

Bad Afro fejrer jubilæum med koncerter

Når børn når de 10 år, kan forældrene godt begynde at væbne sig til tænderne. For lige om hjørnet venter et væld af temperamentsudbrud og hormonoversvømmelser – for slet ikke at tale om masser af goth-makeup og alt, alt for vilde drukture.

Hvis der gælder de samme tommelfingerregler for pladeselskaber i præ-teenagealderen, skal vi hermed advare københavnske Lars Krogh om, at det snart bliver hedt for ham. Gennem 10 år har han nemlig været label-far for en række særdeles energiske rock’n’roll-bands på selskabet Bad Afro, der med egne ord pusher skandinavisk rock til folket.

Som 10-årig er man trods alt ikke nået helt ind i pubertetsforvirringen, så det er stadig fedt at få lov af far og mor til at invitere klassekammeraterne til fødselsdagskagemand og ballondans derhjemme. Bad Afro twister det koncept en anelse ved at fejre de 10 år ude i byen.

D. 10. og 11. november afholder Bad Afro nemlig koncertaftener på hhv. Stengade30 og Loppen, og alle er velkomne – med eller uden små sirligt indpakkede fødselsdagsgaver. Vi ønsker tillykke og kan her præsentere programmet for løjerne:

10. november på Stengade30:
Baby Woodrose
Columbian Neckties
The Seventh Son

11. november på Loppen:
The Flaming Sideburns
On Trial
The Defectors
Slideshaker

Leave a Reply