Nyheder

10 år med Labrador fejres med stort bokssæt

100 numre fra lige så mange udgivelser bliver samlet på fire cd’er.

Det svenske pladeselskab Labrador så dagens lys tilbage i 1997 og har siden udgivet plader med navne som Suburban Kids With Biblical Names, Sambassadeur, The Legends og The Radio Dept. I alt 99 udgivelser er det indtil videre blevet.

Eller rettere 97, for en 7″-single med Los Fancy Fee og en splitsingle med Jacqueline/The Radio Dept. er af uvisse grunde aldrig blevet udgivet. Før nu. Begge singler er nemlig at finde på jubilæumsboksen med det rammende navn Labrador 100, der dokumenterer pladeselskabets 10-årige levetid.

Med udgivelsen følger en stor booklet, hvori hvert eneste af de 100 numre får en kommentar med på vejen. Den vil desuden indeholde en lang række lister over stort og småt fra Labradors historie – alt fra de bedste sange til de bedste covers. Labrador 100 udkommer 14. februar.

Leave a Reply