Nyheder

Do Make Say Think klar med album nr. 5

I november skrev vi, at canadiske Do Make Say Think ville udgive deres femte album d. 20. februar. Det må vi korrigere en anelse, for faktisk får vi europæere allerede glæde af You, You’re a History in Rust d. 12. i samme måned.

Det er, som vanligt, det særdeles politisk vakte selskab Constellation, der udgiver Do Make Say Thinks nye album. Mens der ikke er meget nyt i kvintettens sammensætning, byder … a History in Rust på det markante nybrud, at der denne gang er vokalbesøg. Blandt andet oplader Tony Dekker fra Great Lake Swimmers sin røst. Akron/Family er også på besøg.

1. Bound to Be That Way
2. A With Living
3. The Universe!
4. A Tender History in Rust
5. Herstory of Glory
6. You, You’re Awesome
7. Executioner Blues
8. In Mind

Do Make Say Think virker altid meget bevidste om, hvad de gør. Så vi skyder på, at det er deres modvilje mod Rupert Murdoch og hans metoder, der er skyld i, at Do Make Say Think ikke har nogen Myspace-side. Ja, der er stadig bands derude, der mener, at de kan undvære at være i nærkontakt med ungdommen.

Leave a Reply