Nyheder

Få gratis ringetoner fra elektroniske navne

Toneshared tilbyder gratis ringetoner fra elektroniske kunstnere.

Har du det også med at række hånden mod din mobiltelefon, idet du hører en ringetone nøjagtig mange til din egen – blot fra en andens telefon? Ja, presets fra Nokia, Sony-Ericsson, og hvad mærkerne ellers hedder, dominerer alle steder. På gaden, i toget, i køen i Netto… hvorend du befinder dig.

Hvordan lyder din telefon, når den ringer? Måske gider du ikke betale 10 kroner for en MIDI-version af en melodi, eller måske går du slet ikke op i den slags.

Men hvis du gør, kan Undertoner henvise dig til Toneshared, som ifølge eget udsagn rummer verdens mest interessante samling af ringetoner fra den elektroniske ende af musiklandskabet. Og så er de alle gratis.

Du kan bl.a. finde toner fra navne som Benoit Pioulard, Atom Heart, Loscil og alva.noto.

Hvem ved, måske præges mobillydene fremover af glitch og beats…

Leave a Reply