Nyheder

!!! fejrer dronningens fødselsdag

Her på redaktionen er vi allerede nu optagede af, hvordan vi skal bære os ad med på bedst mulige vis at fejre, at landets regent fylder 67 om mindre end tre måneder. Vi overvejer at forære et nyt operahus. Så sig til, hvis du har nogle penge til overs.

Men hvis vores forberedelser til festdagen går helt galt, kan vi da i hvert fald anbefale statsoverhovedet at smutte en tur på Vega. Netop på dronningens fødselsdag, d. 16. april, kommer !!! nemlig forbi og spiller op til dans, fest, løjer og meget mere.
Dagen efter gør !!!, hvad de kan for at vælte Århus. Voxhall lægger scene og dansegulv til.

Koncerten er en del af den turné, Brooklyn-bandet drager ud på for at fejre, at de i marts udgiver deres andet album. Det har fået titlen Myth Takes.

Leave a Reply