Nyheder

Ny Bill Callahan-plade til april

Sidste år begyndte Bill Callahan at turnere under eget navn.
Det var et forvarsel om, at han nu har lagt sine pseudonymer Smog og (Smog) i graven – eller måske ladet dem drive bort ad den flod, som optrådte i titlen på hans seneste plade, A River Ain’t Too Much to Love.

Men at Callahan har skilt sig af med sine masker, betyder ikke, at han holder op med at lave musik. Næ-nej, d. 17. april udsender han Woke on a Whaleheart, der ligesom hans seneste 10 plader (og kæresten Joanna Newsoms udgivelser) bliver udsendt på selskabet Drag City.

De kan berette, at pladen kommer bestå af følgende sange:

1. From the Rivers to the Ocean
2. Footprints
3. Diamond Dancer
4. Sycamore
5. The Wheel
6. Honeymoon Child
7. Day
8. Night
9. A Man Needs a Woman or…

Leave a Reply