Nyheder

Nye toner fra Modest Mouse

På bandets Myspace-profil kan du høre den helt nye “Dashboard.”

Hvor mange Isaac Brock-forbindelser skal man nævne i ét åndedrag? Ja, det bliver ikke nemmere med tiden.

Isaac Brock har været omtalt i en del sammenhænge, som ikke har haft meget at gøre med Modest Mouse, Brocks primære musikalske kanal siden 1993. Det er knap tre år siden, at Modest Mouse udgav Good News for People Who Love Bad News – men Brock har bestemt ikke ligget på den lade side.

I 2005 skulle man sørge for at hive luft ind til også at nævne Wolf Parade, som Brock headhuntede til Sub Pop, hvor han tidligere har arbejdet som A&R-medarbejder. Og så producerede han også lige pladen, der i mange indiekredse blev hyldet som noget af det bedste fra det år.

Senere samme år stiftede han pladeselskabet Glacial Pace som datterlabel til Epic (nemlig ja, Modest Mouses label).

I 2007 er det blevet tid til at afsætte ekstra luft til at nævne Modest Mouse påny, for bandet kommer med ny plade i år. Titlen bliver We Were Dead Before the Ship Even Sank, og det lyder da som en pessimisme, Brock tidligere har sat sin signatur på. Og forresten, hvis du skulle have glemt det, er den tidligere The Smiths-guitarist Johnny Marr blevet medlem af Modest Mouse og spiller således med på den nye plade.

Hvis du er sulten efter en smagsprøve på We Were Dead Before the Ship Even Sank, kan du høre nummeret “Dashboard” på Modest Mouses MySpace-profil.

Der er endnu ikke fastsat udgivelsesdato for We Were Dead Before the Ship Even Sank.

Leave a Reply