Nyheder

Nyt album fra Oneida-sideprojekt

Gangganggang har de udknaldede newyorkere i Oneida fået rosende ord med på vejen her på siden. De har ikke holdt sig i ro ret længe ad gangen i det nye årtusinde og har tilmed fundet tid til at starte deres eget pladeselskab, Brah – med sloganet “if it doesn’t suck, it’s probably not on Brah”…

Men ikke nok med, at Oneida altså har haft ret så travlt. Den ene fjerdedel af bandet, Bobby Matador, har haft tilstrækkeligt med fritid til at lave album nr. to i duo-konstellationen Nurse & Soldier, hvor han spiller sammen med Erica Fletcher.

Hvor Oneidas plader er meget direkte og sine steder særdeles larmende og nærgående, er Nurse & Soldiers nye plade, Marginalia, der udkommer på Brah d. 23. januar, tværtimod blid og skrøbelig. Her er tracklisten:

1. Green Tea
2. Capture the Flag
3. In the Dark
4. Back in Yr Corner
5. Wrong
6. Bought Up Too Soon
7. What You Wanted
8. North of Baltimore
9. Imaginary Friend
10. Lies & Alterations
11. Fishing
12. Beatlemania
13. Satellightning
14. Her Higher Education

Leave a Reply