Nyheder

Pretty Girls Make Graves går i graven

For et lille års tid udgav Seattle-kvintetten Pretty Girls Make Graves sit tredje album, Élan Vital, som i højere grad end forgængeren og i særdeleshed debutpladen Good Health fik anmelderne til at blive mellemfornøjede.

Om den konsekvent nedadgående formkurve har spillet en rolle, skal vi lade være usagt – men i hvert fald har Pretty Girls Make Graves besluttet sig for at holde op med at være Pretty Girls Make Graves. Trommeslageren Nick Dewitt meddelte for nylig, at han ikke ville lege med længere, og dét fik de øvrige medlemmer til at begrave bandet.

Hvis du godt kan lide at være virtuel ven af bands, der står med det ene ben i graven (okay, nu stopper vi med al den snak om grave), så er Pretty Girls Make Graves’ Myspace-side noget for dig.

Leave a Reply