Nyheder

Sebadoh genforenet

Den originale Sebadoh-line-up med Lou Barlow, Jason Loewenstein og Eric Gaffney er genforenet, og året 2007 byder på en længerevarende amerikanske turné.


I 2005 fortalte Undertoner om, at Dinosaur Jr. havde fundet sammen igen. J Mascis og Lou Barlow havde begravet den gamle stridsøkse, og sammen med trommeslageren Murph er de begyndt at turnere og skrive nyt materiale.

Den skarpe læser kan nu allerede lægge to og to sammen. For dinosaurernes genforening har tilsyneladende tændt en gnist hos Lou Barlow, som ellers i den senere tid har passet egen forretning med soloudgivelsen Emoh.

Barlow har nemlig fundet sammen med sine to gamle bandkammerater Jason Loewenstein og Eric Gaffney, som udgjorde rygraden i Sebadoh, Barlows primære musikalske projekt, efter han forlod Dinosaur Jr. i slutningen af 80’erne.

På Lou Barlows egen lille rodebunke af en hjemmeside, loobiecore.com, fortæller han: »Eric Gaffney og Jason Loewenstein kom til L.A. for en uges omgang klassisk Sebadoh. Det er fantastisk at spille med Eric igen. Jeg havde egentlig glemt, hvilket godt band vi var. Faktisk var jeg nødt til at glemme det, fordi Eric smuttede dengang.«

Sebadoh har foreløbig offentliggjort en længerevarende amerikansk turné. Hvad fremtiden ellers kommer til at byde på fra bandet vides endnu ikke – men mon ikke danske fans håber på en ny plade og en europæisk turné.

Læs mere på www.sebadoh.com

Leave a Reply