Nyheder

Nyt Dungen-album til maj

I 2004 udgav svenske Dungen albummet Ta det lugnt. Den titel tog anmelderne slet ikke til sig. Tværtimod fik kvartetten spandevis af ros, og pludselig røg prisen på bandets to første album, der ellers ikke havde fået den store opmærksomhed, op i betragtelige summer på eBay.

I 2005 spillede Dungen på Roskilde Festival, og i den forbindelse var der masser af tværfløjte. Det ville have glædet os usigeligt meget at kunne love mere tværfløjte, når Gustav Ejstes & co. udsender album nr. fire i starten af maj. Det forlyder imidlertid, at det ikke er dét, vi kan forvente os af Tio bitar. Og ja, ikke overraskende har Dungen denne gang 10 sange på programmet:

1. Intro
2. Familj
3. Gör det nu
4. Caroline
5. Du ska inte tro att det ordnar sig
6. Mon amour
7. Så blev det bestämt
8. Ett skäl att trivas
9. Svart är himlen
10. En gång i år kom det en tår

Leave a Reply