Nyheder

Throbbing Gristle klar med anden del

Industrial-genrens fader udgiver sin første plade i 27 år.

Hvis første del stoppede i 1980, må anden del starte i 2007. Der er sikkert andre tanker bag den diffuse titel Part Two – The Endless Not, men den kommende plade, som lander 1. april via Mute, tager i alt fald tråden op igen efter Throbbing Gristles foregående udgivelse Heathen Earth, der daterer helt tilbage til 1980.

Throbbing Gristle krediteres af mange for at være fader til industrial-genren. Deres første udkom i den spæde punktid og var på mange måder lige så revolutionerende i sin maskinelle lyd. Om Throbbing Gristle stadig formår at hærge i året 2007, finder vi ud af i april. Men hvis man smutter ind på bandets MySpace-side, kan man allerede nu få sig et par smagsprøver.

Med de første 4000 eksemplarer af Part Two – The Endless Not følger “totemgaver,” som er lavet af henholdsvis knogle, træ, gummi og kobber. Så kan man passende overveje, hvilket materiale man er mest i humør til.

Part Two – The Endless Not har følgende trackliste
1.Vow of Silence
2.Rabbit Snare
3.Separated
4.Almost a Kiss
5.Greasy Spoon
6.Lyre Liar
7.Above the Below
8.Endless Not
9.The Worm Waits Its Turn
10.After the Fall

Leave a Reply