Nyheder

Album nr. tre fra Colleen parat

Så sent som i går skrev vi ganske flygtigt om det finere franske, men allerede nu er det nødvendigt igen. Parisiske Cécile Schott alias Colleen har nemlig offentliggjort, at hendes tredje regulære album udkommer d. 14. maj via hendes vanlige label Leaf.

Pladen har fået titlen Les ondes silencieuses, hvilket kan oversættes til noget i retning af De tyste bølger. Hvorvidt Schott har ladet sig inspirere af havet eller af radioamatører, kan vi ikke rigtig udtale os om endnu.

Men vi kan i hvert fald fortælle, at pariserinden under indspilningerne har benyttet sig af viola da gamba (en 7-strenget forløber for celloen), guitar, klarinet, spinet og krystalglas. Vi tror nok, at sidstnævnte er blevet brugt som instrumenter, men vi kender ikke Colleen godt nok til at vide, om glassene snarere har spillet en rolle i forhold til dessertvin eller lignende.

Leave a Reply