Nyheder

Fugazi-bassist spiller i Aalborg og Århus

Der er ikke noget så kedeligt som at gentage formuleringer fra pressemeddelelser, men vi må dog give det aalborgensiske spillested 1000fryd, at de ikke er gået helt galt i byen ved at kalde Fugazi ‘legendariske’. Anledningen er, at Fugazis bassist Joe Lally kommer til 9000 C for at spille koncert.

Lally udsendte sidste efterår albummet There to Here på det mindst lige så legendariske selskab Dischord – et album, som man kan høre smagsprøver fra på Myspace, som man vel egentlig godt kunne have forestillet sig, at Dischord-folk ville have holdt sig fra pga. Rupert Murdochs ejerskab.

Lally spiller på 1000fryd i morgen fredag, og lørdag er det så Musikcaféen i Århus, der lægger hus til. Ved begge koncerter har Lally det italienske band Zu med. Eller også er det dem, der har ham med. I hvert fald er Lally med som ekstra-bassist i italienernes del af koncert, mens Zu er backingband for Lallys numre.

Leave a Reply