Nyheder

Malcolm Middleton på Loppen i april

Masser af koncertarrangører verden over klappede omtrent deres hænder til blods, da den skotske duo Arab Strap sidste år bekendtgjorde, at de ville gå hver til sit. For gennem årene har forsanger Aidan Moffat været en dyr dreng at invitere pga. sin ikke uefne evne til at drikke utroligt mange øl i løbet af en koncert.

Bag ham stod Malcolm Middleton år efter år efter år, og selv om han da ikke ligefrem afsværgede alkohol, endte han på alle måder bag Moffat. Men det er det slut med nu. Netop i dag starter Middleton på 14 dages turné i England, og om en måneds tid er det resten af Europas tur.

Det betyder, at han d. 24. april kommer til Loppen i København. Mens arrangørerne stiller øl i køleskabet til skotten, kan vi andre tjekke tre af numrene fra hans nyeste album, A Brighter Beat. De ligger til fri afbenyttelse hér.

Leave a Reply