Nyheder

Ny, hårdtpumpende horror-ep fra Boom Bip

Vi har tidligere rapporteret, at Boom Bip efter samarbejdet med walisiske Gruff Rhys på nummeret “Do’s and Don’ts”, besluttede sig for, at de to da sagtens kunne lave en plade sammen.

Det er de to musikere så i gang med nu, og de har været så moderne at lave en side på Myspace.

Men Boom Bip har været så hurtig på knapperne (og hvad han ellers spiller på), at han har lavet en ny ep med fem numre. Ifølge pladeselskabet Lex Records er Boom Bip begyndt at udforske det mere hårde, pumpende udtryk, som han kombinerer med de fine melodier, der er hans trademark. Men ifølge Lex kan der også høres inspiration fra en band som det italienske band Goblin, der har lavet musik til en lang række gyser-splatter-film instrueret af blandt andet Dario Argento.

Trackliste
1. Snook Adis
2. Rat Tail
3. Coogi Sweater feat. Ali Lee
4. The Pinks
5. One of Eleven

Leave a Reply