Nyheder

Scott Walker-film på NatFilm-festival

Senere i dag offentliggør NatFilm-festivalen sit program for dette års festival, og vanen tro vil der være en del film om musik. Blandt andet bliver den meget omtalte Scott Walker: 30 Century Man et af årets tilbud.

Dokumentarfilmen skildrer hele den excentriske musikmagers karriere med særligt fokus på, hvordan Walker arbejdede med albummet The Drift, der udkom sidste år. Undervejs har instruktøren Stephen Kijak talt med en veritabel perlerække af musikalske stjerner, der alle hylder Walkers indflydelse på deres egen musik. Vi nævner i flæng David Bowie, Radiohead, Jarvis Cocker, Brian Eno, Damon Albarn, Neil Hannon, Alison Goldfrapp, Simon Raymonde og Johnny Marr.

Ja, det var faktisk kun toppen af isbjerget. Resten kan du se i Cinemateket lørdag d. 24. marts kl. 21:45, i århusianske Øst for Paradis d. 25. marts kl. 16 eller i Gloria d. 31. marts kl. 18.

Ud over at der, som vi tidligere har skrevet, bliver mulighed for at opleve Bonnie ‘Prince’ Billy live i løbet af festivalen, bliver der også mulighed for at komme tættere på hr. Daniel Smith – bedre kendt som Danielson – takket være A Family Movie, or Make a Joyful Noise Here, der portrætterer Smith og hans Danielson Famile.

Leave a Reply