Nyheder

Ny Caribou-plade til august

Vi havde allerede den her nyhed på blokken i forgårs, men vi blev grådige og ville udbygge den med kommentarer og alt sådan noget journalistisk bras – og vupti, så kom Pitchfork os i forkøbet. Det er nu ikke mærkeligt, at de har valgt at skrive nyheden, for den er god. Virkelig god og glædelig.

Historien er i al sin enkelhed, at canadiske Dan Snaith har tænkt sig at udgive sit andet album under sit Caribou-alias. Den kommer til at hedde Andorra (vi havde ellers håbet på San Marino eller Monaco), og p.t. har Snaiths nye pladeselskab City Slang sat udgivelsesdatoen til 20. august.

Pitchfork er så langt fremme i skoen, at de har en trackliste:

1. Melody Day
2. Sandy
3. After Hours
4. She’s the One
5. Desiree
6. Eli
7. Sundialing
8. Irene
9. Niobe

Albummet er endnu en understregning af de fine relationer mellem Canada og Andorra. Ifølge det canadiske udenrigsministerium blev de diplomatiske bånd formelt knyttet tilbage i 1995, og siden da har de to lande udviklet et tæt forhold. Eksempelvis støttede Andorra Vancouvers forsøg på at få OL i 2012, mens Canada har bakket op om Andorras arbejde for at komme ind i WTO.

Nå, I vil hellere høre noget om sniglyt etc.? Nej, det kan hverken Pitchfork eller vi hjælpe med.

Leave a Reply