Nyheder

Nyt tribute-album til Neil Young

Blasfemi? Det vil nogle sikkert mene, men det er sikkert og vist, at Neil Young hyldes på et kommende album.

Borrowed Tunes II har en lang række canadiske kunstnere valgt deres yndlings-Young-nummer. Kunstnerne er en god blanding af ukendte og kendte kunstnere (remses op her) som Ron Sexsmith, Emily Haines, Barenaked Ladies og Hawksley Workman.

Selvom man synes, Neil Young er gud, og at hans numre næppe kan fremføres bedre, end han gør det, så kan det måske bløde selv den mest hardcore Young-fans hjerte op, når han (eller hun) hører, at overskuddet fra Borrowed Tunes II går til to not-for-profit organisationer, som Young har valgt.

Albummet efterfølger Borrowed Tunes fra 1994, hvor 36 canadiske kunstnere over to cd’er gav deres bud på, hvordan et Young-nummer også kunne lyde.

Leave a Reply