Nyheder

Chill out med livebands i Aalborg

Fire gange Chill I Parken afholdes i Aalborg – første gang nu på lørdag.

Foreningen Skridtet videre holder for tredje år i træk Chill I Parken, der er et “klassisk” chill out-arrangement ala Stella Polaris, som det kendes fra København og Århus. Der bydes bl.a. på electronica, lounge, indierock, reggae samt live-optrædener fra Tone, Good Luck Casper og LHT Soundsystem m.fl.

Desuden er der lagt op til hygge og afslappet stemning med kunst, beach volley, fodbold, grill-mad og andre løjer. Arrangementet er gratis. Hele herligheden foregår altså for første gang denne sommer nu på lørdag d. 19. maj fra kl. 15 i Fjordmarken, ved lystbådhavnen i Aalborg.

Til hvert af arrangementerne vil der være afterparty på forskellige steder i byen, og på lørdag foregår det på Kruckow fra kl. 22. Mere info kan findes her

Leave a Reply