Nyheder

Erik Levander-album til efteråret

I foråret 2006 skete der noget meget forfærdeligt for Erik Levander – hans harddisk med al hans musik afgik ved døden….

Men med hjælp fra musikglade donorer lykkedes det Erik Levander og selskabet Rumraket at samle 1075 euros ind, så hans harddisk kunne sendes til et firma, der ville forsøge at genskabe dataene. Men harddisken var så medtaget, at intet kunne reddes.

Til gengæld var folkene på data-laboratoriet så venlige, at de kun tog 10 % af prisen for at forsøge at redde Erik Levanders musik. Så nu har han og Rumraket besluttet at lade pengene blive brugt på at gøre det kommende albums indpakning lækker.
For Erik Levander har nemlig haft så meget gåpåmod, at han langsomt men sikkert er ved at færdiggøre albummet Kondens, der forhåbentlig kommer til efteråret.
Albummet består af både nye numre og numre baseret på gamle mix og forskellige mp3-bidder, som Erik Levander havde sendt til venner og bekendte.

I en mail til Undertoner skriver Erik Levander: “70% of the album is finished, and the rest moves slowly because I have to spend lot of time on my studies in architecture. So I can’t really take a focused period to finish the album but is forced to add piece by piece at late nights. I think the album will be a rich journey.”

Det glæder vi os til.

Leave a Reply