Nyheder

Kula Shaker tilbage fra graven

Ja, det var ikke lige noget, vi havde set komme. Men forsanger Crispian Mills har, efter at hans band The Jeevas kun opnåede, hvad Wikipedia venligt kalder “moderat succes”, kaldt Kula Shaker-medlemmerne sammen igen.

Resultatet hedder StrangeFolk, og det er endnu uvist, hvornår albummet udkommer – bortset fra at japanerne får det d. 20. juni. Men det skulle være ganske sikkert, at Mills og co. har skruet lidt ned for de indiske inspirationer. Tracklisten bærer da også kun et enkelt spor af asiatisk sprog. Vi ved til gengæld intet om, hvorvidt det spor, “Narayana”, har noget at gøre med The Prodigy-nummeret af samme navn, som netop Mills lagde vokal til for 10 år siden.

1. Out on the Highway
2. Second Sight
3. Die For Love
4. Great Dictator (of the Free World)
5. Strange Folk Narration
6. Song of Love/Narayana
7. Shadowlands
8. Feel That I Am
9. Hurricane Season
10. Ol’ Jack Tar
11. Dr Kitt
12. Super CB Operator/Persephone

Leave a Reply