Nyheder

Metrics uudgivne debutalbum udgives

Grow Up And Blow Away er titlen på canadiske Metrics debutalbum – der aldrig blev udgivet – før d. 26. juni i år.

I 1999 indspillede Metric debutalbummet, men dengang blev albummet offer for omstrukturering på pladeselskabet, da Restless Records blev opkøbt af Rykodisc i 2001.

Nu har Last Gang Records tænkt sig at udgive det aldrig udgivne album, efter Metric har fået succes – senest med Live It Out, som bandet er begyndt at arbejde på en efterfølger til; en plade, der forventes færdig til oktober.

Forsangerinde Emily Haines følger samtidig op på sin solodebut, den fine Knives Don’t Have Your Back, med ep’en What Is Free To A Good Home?. Ep’en består af skrottede optagelser fra indspilningerne til debuten samt et remix af “Mostly Waving”. Denne skive udkommer d. 24. juli.

Leave a Reply