Nyheder

Program for Vesterbro Festival er klar

Den 15. – 16. juni løber Vesterbro Festival af stablen med mere end 100 koncerter.

Babylove & The Van Dangos

Den femte omgang af Vesterbro Festival er i støbeskeen, og ambitionen er den som tidligere år: at præsentere de bedste danske upcoming bands inden for det rytmiske vækstlag.

Med over 400 ansøgninger har festivalens bookinggruppe haft sit at se til.

“Det har i år været sværere at fravælge end at vælge de bands, der skal spille på dette års festival. Det store antal bands, der har indsendt materiale til festivalen, vidner om, at der i den grad er gang i det rytmiske vækstlag,” lyder det fra festivalen.

Årets Vesterbro Festival kommer således til at præsentere over 100 koncerter med bl.a. A Kid Hereafter, Babylove & The Van Dangos, The Blue Van, Decorate. Decorate., Death to Frank Ziyanak, I Got You on Tape, Rumskib og Slaraffenland.

Vesterbro Festival afholdes den 15. og 16. juni 2007 i Den Brune Kødby i København (indgang ved Øksnehallen ved Halmtorvet i København). Dørene åbnes kl. 15.30. Læs meget mere på www.vesterbrofestival.dk

Leave a Reply