Artikler

Undertoners Roskilde-compilation

Vi skal nok skrive derudaf om årets udgave af Roskilde Festival. Men til en start har vi snuset os frem til musikalske smagsprøver fra 16 af de bands, der dukker op på Dyrskuepladsen. Dem serverer vi her inkl. et fikst cover, så hele det kan spilles i lejren. (21.06.07)Gennem årene har utroligt mange gæster måttet lide ufatteligt meget under urimeligt dårlig og ustyrligt høj musik fra deres naboer på Roskilde Festival. Vi forsøger hermed at tilbyde et alternativ, som tilmed kan hjælpe dig med at blive forberedt til udskejelserne inde på selve festivalpladsen. Vi har nemlig trawlet internettet igennem for at finde stærke sange fra nogle af årets mest interessante bands på Dyrskuepladsen i 4000 Roskilde.

Nedenfor er 16 af slagsen, og samtidig har vores ven Husk Lynet kreeret et fint cover. Alt du mangler, er en tom jewelcase og en ditto cd. Så simpel er vejen til at komme ind på livet af både nye, fængende opkomlinge som Death by Kite, veteraner som Speaker Bite Me (der har fået designet nyt poset neontøj af Oh No Ono) og en sjældenhed fra Jens Lekman, der har lavet sin gennembrudssang “Maple Leaves” om til en stille svensksproget sag.

Vi håber, at opsamlingen kan vække glæde såvel i de små hjem som i teltlejrene på campingarealerne. Lyt løs – og så skal vi nok præsentere nogle af de medvirkende bands her på siden i løbet af de kommende dage.

Trackliste:
1. Annuals: Brother
2. The Thermals: No Culture Icons
3. Death by Kite: Bhf Asta
4. Detektivbyrån: E18
5. Slaraffenland: Cockaigne
6. Camera Obscura: Lloyd, I’m Ready to Be Heartbroken
7. Tunng: Woodcat
8. Grizzly Bear: Little Brother (Daytrotter Session) (OBS: Linket fører ikke direkte til selve filen – det kræver et enkelt klik mere.)
9. Loney, Dear: I Am John
10. Jens Lekman: Jag tyckte hon sa lönnlöv
11. Kama Aina: Hotaru
12. Atoi: Kina
13. Speaker Bite Me: Belle De Boskoop (Oh No Ono remix)
14. Matmos: Steam and Sequins for Larry Levan
15. The National: Slipping Husband
16. Beirut: Postcards From Italy

Hent cover-forsiden i printvenlig størrelse her

Hent cover-bagsiden i printvenlig størrelse her

Samtlige filer på compilationen er lovlige og befinder sig hos de pågældende kunstnere, deres pladeselskab eller pr-firmaer, der samarbejder med pladeselskabet. Alle rettigheder forbliver hos kunstnerne og pladeselskaberne, og enhver udnyttelse i kommercielt øjemed er illegal.

Leave a Reply