Nyheder

Bomb the Bass udgiver nyt materiale

Bomb the Bass udgiver nyt materiale

Den britiske pioner inden for dance-genren, Tim Simenon, vender tilbage som Bomb the Bass til september med udgivelsen Future Chaos.

Tim Simenon har ikke givet mange beats fra sig siden 2001’s 12-tommerudgivelse, Tracks, der var et samarbejde med Meat Beat Manifestos Jack Dangers.

Det skyldes dog ikke, at han har manglet inspiration, snarere har fødselsproblemer forlænget datoen for udgivelsen af et nyt album: Efter at have skabt grundlaget for en ny plade med en række numre smed han det hele væk og besluttede at minimalisere produktionen. Sagt på godt dansk betød det, at han skar alt overflødigt væk og endte med en Minimoog synth ikke ret meget andet.

Som han siger: “Der er så meget fokus på, hvordan man producerer plader. Man gør tingene på dén og dén måde. Mit valg var en måde at sige: Fuck det, lad os bare indspille noget lyd”. Og det har han så gjort.

Med på albummet er prominente navne som Jon Spencer, Mark Lanegan (Queens of the Stone Age) og David Best (Fujiya & Miyagi), der primært lægger stemme til Simenons mørke stemninger.

Trackliste ser ud som følger:
01. Smog (feat. Paul Conboy)
02. Butterfingers (feat. Fujiya and Miyagi)
03. Old John (feat. Paul Conboy)
04. Burn the Bunker (feat. Toob)
05. So Special (feat. Paul Conboy)
06. No Bones (feat. Paul Conboy)
07. Black River (feat. Mark Lanegan)
08. Hold Me Up (feat. Paul Conboy)
09. Fuzzbox (feat. Jon Spencer)

Leave a Reply