Nyheder

Frightened Rabbit på oktoberbesøg

I foråret måtte skotske Frightened Rabbit op på tæerne for at ikke drukne i det hav af roser, som de danske anmeldere kylede efter deres andet album, The Midnight Organ Fight. Her på siden betegnede vi f.eks. albummet som “en stærk følelsesladet plade, som vækker glæde med sine medrivende melodier”.

Få dage inden leverede skotterne en fornem Pop Revo-koncert i Århus, og alt i alt lader der til at være god kemi mellem Frightened Rabbit og Danmark. Faktisk så god kemi, at bandet fejrer oktobers komme ved at krydse Nordsøen.

Fredag d. 3. oktober indtager de Loppen på Christiania, mens århusianerne kan få mættet deres sult efter skotsk folkpop d. 4., hvor Frightened Rabbit spiller på Musikcaféen. Sidstnævnte spillested er endnu ikke officielt bekræftet, så hvis det ændrer sig, må I gerne brokke jer. Men indtil videre stoler vi på vores kilde.

Leave a Reply