Nyheder

Undertoner holder juleferie

Julefreden sænker sig over Undertoners årslisteredaktion.
Skrevet af Redaktionen

Undertoner logger ud for i år

Julefreden sænker sig over Undertoners årslisteredaktion.

Julefreden sænker sig over Undertoners årslisteredaktion.

Kære Undertoner-læsere.
Så er de sidste anmeldelser for i år lagt op, og med dem vil Undertoner-folket begive sig til julesyslerne og herefter nytårskuren. Juleferien varer i år fra i dag, den 24. december, til søndag den 4. januar (begge dage inklusive).

I den tid vil der ikke være nogen aktivitet på sitet, men du er selvfølgelig velkommen til at kigge i arkivets mange anmeldelser af både koncerter og pladeanmeldelser. Mandag den 5. januar vender vi stærkt tilbage med nye anmeldelser, og det nye år byder også på den forkromede årsliste over de bedste plader fra 2008, som vi har valgt at udsætte i år for at kunne lave nogle velovervejede lister. Allerede nu diskuteres der vildt på redaktionsgangene, og selv chefredaktørerne, der ellers er enige om næsten alt, ligger i heftig infight i diskussionerne om, hvilket album, der egentlig var årets bedste.

Glædelig jul og på gensyn i det nye år.

Leave a Reply